Новини от екипа на TTC

Информация

Flexible Layout

Фирмена политика на TTC  залага на високото качество при ниски цени. 

TTC откри нов офис в град Благоевград. В него ще получите точна и ясна информация за превод и легализация на вашите документи. Може да се възползвате и от специалните ни ТОП ОФЕРТИ за легализация на всички образователни и общински документи.
Очакваме ви на адрес: гр.Благоевград, ул. Братя Миладинови № 1

Партньорство

Stunning Colors

Агенцията ни за преводи и легализация на документи е отворена винаги за добрите професионалисти, които са завършили филология или езикова гимназия, притежават валиден документ за владеене на даден език и желаят да работят съвместно с нашата агенция.

В момента търсим още преводачи от на следните езици:

японски, азербейджански, хинди, албански, арменски, фински, беларуски, виетнамски, корейски, естонски, иврит, латвийски, персийски, молдовски, словенски, тайландски.

 

За нас

Във компанията работи млад и компетентен екип, който има една цел – да прилага гъвкавост във взимането на правилни решения и даване на компетентна информация на клиента. С умениятя, възможностите и внимателно подбрания екип, можем да ви предоставим изгодни и ефективни решения за фирми и организации. Преводачите са професионалисти с дългогодишен опит и широки познания в областта на преводите.

 

  • Гарантирано качество на работа
  • Професионално оформяне на всякакъв вид документация
  • Бързи срокове на изпълнение

Гаранция за конфиденциалност:

 

  • Компанията отговаря на високите изисквания на съвременния бизнес в България и като такава поема гаранция за опазване на пълна тайна за съдържанието на документите и личните данни на нашите клиенти
  • Усилията на компанията са насочени само към една цел – бързи срокове и качествена услуга за клиента
  • Абсолютна дискретност и конфиденциалност

Нашите клиенти са банки, неправителствени организации, търговски компании,адвокатски кантори,производствени предприятия, чуждестранни компании, които са се довери на нашия опит и качество при изпълнение на поръчките.

БИЗНЕС УСЛУГИ

 

 

 

Вход

 

 

Свържете се с нас!

                                               


 

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com